Over ons

Zeeuws Reformatorisch Orkest Convocare…

Een hele mond vol, maar je snapt wel direct waar het om gaat.
Wij zijn een enthousiaste groep, veelal Zeeuwse mensen, die allemaal erg graag muziek maken. Dat doen we dan ook elke woensdagavond met veel plezier!

Ons doel is om samen op een ontspannen manier klassieke muziek, psalmen en gezangen, of bewerkingen daarvan in te studeren en uit te voeren tijdens een concert.
Wij zijn ook een reformatorisch, christelijk orkest. Dit houdt in dat we met het musiceren niet onze eigen eer op het oog willen hebben, maar dat we onze gaven, die we van de Heere gekregen hebben mogen besteden tot eer van Hem!

DSC05878_bewerkt-2Convocare is samengesteld uit symfonische en harmonische instrumenten. Onze dirigent is Mark Christiaanse uit Yerseke. Onder zijn leiding proberen we alle muziek zo goed mogelijk in te studeren. Zo is het niet alleen ontspanning, maar leren we er ook van.

Ons orkest bestaat nu ruim 16 jaar. Convocare is in het jaar 2000 opgericht. In de loop der jaren hebben we al veel muziek ten gehore gebracht, op tal van locaties gespeeld en verschillende koren en solisten begeleidt.

We hopen dat u nieuwsgierig geworden bent naar ons orkest. Graag nodigen we u uit om onze concerten te bezoeken of om eens langs te komen tijdens één van onze repetitieavonden op woensdagavond in de Petrakerk te Kapelle.

Als laatste willen we u onder de aandacht brengen dat de mogelijkheid bestaat om ons als particulier of bedrijf te sponsoren. Neem contact met ons op als u uw logo wilt plaatsen! Dit geldt natuurlijk uiteraard ook voor andere vragen of opmerkingen.

E-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.